- A KÉKKEL ÍRT ELŐADÁSOK HANGANYAGA MP3
FORMÁTUMBAN LETÖLTHETŐ -
2013.márc.5. Böjt
Előadó: Csengei Károly
2013.feb.19. Az élelmezés és a környezet
Előadó: Gazdag Ernő
2013.feb.12. Dr Tiszta Víz
Előadó: Gardalits János
2013.feb.5. Hogyan változtassunk szokásainkon
Előadó: Csengei Károly
2013.jan.22. Étkezési alapelv rákbetegeknek
Előadó: Kulcsár Attila
...
2012.dec.11. A táplálkozás fokozatai
Előadó: Csengei Károly
2012.dec.4 A vese védelme
Előadó: Tóth Gábor
2012.nov.20 Éltető csillagunk a Nap
Előadó: Csókási Pál
2012.okt.30. A Vegán étrend előnyei és hátrányai
Előadó: Juhász Zsolt dietetikus
2012.okt.16. A gyümölcsök, zöldségek szerepe az étrendünkben
Előadó: Fekete István agrármérnök, életmód-tanácsadó
2012.okt.9. Általános alapelvek az étkezésben – rákbetegek számára
Előadó: Kulcsár Attila életmód-tanácsadó
2012.máj.22. Szív és érrendszeri betegségek kezelése
Előadó: Dr. Dósa Andrea
2012.máj.15. Tóth Gábor: Idegrendszer
2012.máj.8. Kulcsár Attila: Mézfelhasználás
2012.ápr.24. Kulcsár Attila: Méhpempő, méhméreg
2012.ápr.17. Tóth Gábor: Izületi és mozgásszervi megbetegedések étrendje - új megközelítésben
2012.ápr.3. Kulcsár Attila: A cukorbetegség speciális gyógymódjai
2012.márc.27. Csókási Pál: Miért csodálatos bolygó aFöld?
2012.márc.6. Illés Andor: Környezetvédelem
2012.feb.21. Dr Nagy Sándor: Táplálkozás és daganatok
2012.feb.14. Csengei Károly: Érdemes egészségesen élni
2012.feb.7. Kulcsár Attila: API terapropolisz
2012.jan.31. Borisz Anita: A csírák szerepea táplálkozásban
2012.jan.24. Csengei Károly: Tagadhatatlan tények az üdítőitalokkal kapcsolatban
2012.jan.17. Kulcsár Attila: Apiterápia, a gyógyító méhecske
2011.dec.7. Tóth Gábor: A gabonákról őszintén
2011.nov.15. Tóth Gábor: Otthoni konyhaművészet, avagy mit hogyan miért
2011.nov.8. Kulcsár Attila: Antioxidánsok és szabadgyökök a szervezetünkben
2011.okt.25. Csengei Károly: Egy drog, amelyet nem tilt a törvény
2011.okt.11. Juhász Zolt: Betegségdiéták
2011.ápr.26. Tóth Gábor: Nyelőcső- és gyomorbetegségek táplálkozási vonatkozásai
2011.ápr.12. Juhász Zolt: Vígasztalás
2011.márc.29. Burucs Ferenc: A mozgás
2011.márc.22. Juhász Zolt: Zsírok, olajok az ételeinkben
2011.feb.8. Dr. Nagy Sándor háziorvos: Lúgosítás tudat alatt. Hogyan is működik az emberi szervezet.
2011.feb.1. Csengei Károly élelmiszeripari üzemmérnök: Biztonságos-e a tej? Élet, erő, egészség?
2011.jan.25. Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök: Az édesítés tudománya
2010.nov.23. Dr. Demény János: Resveratrol, avagy hogyan élj 120 évig?
2010.nov.9. Tóth Szilárd: Életmód és a Biblia
2010.okt.26. Tóth Gábor: Fáradságűző étrendi modellek
2010.okt.19. Szabó Attila: A testi és a lelki egészség kölcsönhatása
2010.okt.12. Gazdag Ernő: A nyers étel csodája
2010.okt.5. Csengei Károly: Hogyan őrizzük meg csontjainkat?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2010.szep.26. Egy nap az egészségért - előadássorozat:
01. Tóth Gábor: Mi lakik a bélben?
02. Dr. Demény János: Érbetegség, cukorbetegség, avagy zsírbetegség?
03. Csengei Károly: Csak egy kis magas vérnyomás?
04. Dr. Ládi Szabolcs: Visszafordítható-e a szívbetegség?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2010.júl.23. Csengei Károly: A testi és lelki egészség alapelvei
2010.júl.22. Tóth Gábor: A szívinkrartus
A 2010.júl.21-i előadás sajnos megsemmisült, de az előadás témája korábban már elhangzott: 2009.okt.12. Juhász Zsolt: Az elhízás
2010.júl.20. Kulcsár Attila: Az immunrendszer
2010.júl.19. Csengei Károly: A rák és az életmód
2010.máj.31. Dr. Demény János: Cukor- ér- avagy zsírbetegség
2010.máj.10. Dr. Ládi Szabolcs: Szupertáplálékok
2010.ápr.19. Tóth Gábor: A táplálkozás és erkölcsiség kapcsolata
2010.már.29. Kulcsár Attila: Az alkohol élettani hatásai, avagy a mértékletes ivás haszna
2010.már.22. Csengei Károly: Tartós fogyás - hogy formában maradjunk
2010.már.1. Illés Andor: A régi magyarok étkezése és a mai reform táplálkozás hasonlóságai
2010.feb.22. Juhász Zsolt: A boldogság biológiai és erkölcsi szabályai
2010.feb.8. Kulcsár Attila: A táplálkozás a gyakorlatban
2010.jan.25 Kulcsár Attila: Mozgásszervi megbetegedések és terápiáik
2010 jan.18. Egyed József: A növényi táplálék áldásai
2009.dec.15. Dr. Ládi Szabolcs: Az új típusú influenza (H1N1)
2009.dec.14. Dr. Demény János: A magyar lelkiállapot az ezredforduló után. Hogyan fejleszthető a elki egészség?
2009.dec.7. Csalami László: Életmóddal a vírusok ellen
2009.nov.30. Kulcsár Attila: A szív- és érrendszeri betegségek, és ezek terápiája
2009.nov.2. Dr. Gömbi Ildikó: A fogápolás
2009.okt.26. Csengei Károly: Mindennapi mérgeink a konyhában
2009.okt.12. Juhász Zsolt: Az elhízás
2009.jún.8. Csalami László: Az ételek hőhatása szervezetünkre - A test hőmérsékletszabályozása
2009.máj.25. Dr. Ládi Szabolcs: A csontritkulás prevenciója és kezelése
természetes anyagokkal
2009.máj.18. Kulcsár Attila: Az immunrendszer
2009.máj.11. Dr Domokos Endre: Környezetünk és a légszennyezés.
2009.ápr.20. Csalami László: A nyers koszt csodái
2009.ápr.6. Juhász Zsolt: Kenyér, léböjt, testmozgás
2009.márc.30. Tóth Gábor: A cukorbetegség
2009.márc.23. Csengei Károly: A depresszió
2009.márc.2. Dr. Ládi Szabolcs: A kínai tanulmány
2009.feb.16. Juhász Zolt: Savasodás, lúgosodás
2009.feb.9. Csengei Károlly: Mit kezdjek a megfázással?
2009.jan.26. Tóth Gábor: A stressz biokémiai és mentális következményei, valamint az immunrendszer működése
2008.nov.24. Csalami László: Életmód eredetű betegségek
2008.nov.17. Dr. Domokos Endre: Földünk ivóvíz helyzete
2008.nov.10. Dr. Ládi Szabolcs: A rák és az életmód kapcsolata - kérdések
2008.nov.10. Dr. Ládi Szabolcs: A rák és az életmód kapcsolata - előadás
2008.okt.20. Dr. Domokos Endre: Földünk állapota
|